Where are we, what the hell?

Har varit en rätt skön dag idag, tog sovmorgon och åkte därefter en tur till Stensunda och hälsade på släkten lite. Sen blev det Uppsala vilket blev väldigt lagom och mysigt. Har nästan fixat kläderna till studenten, som för övrigt känns väldigt långt borta just nu... Jag vet att jag säkert kommer att ångra mig och sakna gymnasietiden när man väl har slutat, men just nu känns allt bara skit. Jag orkar vekrligen inte med mer tjafs hit och dit och hela tiden behöva så i mitten. Vår skiva kommer ju till exempel bli jävligt intressant... Nästan så att man fundera på att lämna över ksiten på någon annan och sedan strunta i att gå, för som det ser ut nu så kommer allt bara gå åt helvete. Men, å andra sidan så rör ju ingenting av det här mig egentligen, jag bara bryr mig för mycket om alla människor. Kryptiskt I know, men man kan ju inte lämna ut sånna här saker på internet hursomhelst (lite ironiskt att man skriver något överhuvudtaget då... :P).

Läste ut Tisdagarna med Morrie igår, söt historia! Det blev ju några tårar mot slutet... Det var ju inte utan att man blev lite inspirerad faktiskt, han sa så jävla mycket smart den gubben! :)

Nej, nu känner jag att jag inte har så mycket mer att bidra med, ska försöka läsa lite i Gökboet ikväll så att man kan bli av med den också...

Dagens låt: Hide and Seek - Imogen Heap

Off in the night while you live it up I'm off to sleep

Så länge höll mitt löfte om att inte köpa fler Kings of Leon skivor, har nyss skickat iväg en beställning av de tre restrerande... Inte så bra egentligen med tanke på att jag drog iväg en beställning i söndags och handlade för 300 (damn you CDON och er jävla super-rea! >.<) Men nu när jag vet att jag kommer att kunna knarka ännu mer KOL inom loppet av några dagar så känner jag mig mycket gladare än jag gjorde vid mitt förra inlägg. Fan vilken musik-junkie man är! Nu när IPRED lagen börjat gälla hade jag lovat både mig själv och min pappa att sluta ladda ned, och man kan ju se vad konsekvensen av detta har blivt: har handlat upp hela studentbidraget på skivor inom loppet av 8 dagar! Blir nog inte så mycket shoppande imorgon när vi ska in till stan, men följer med ändå... Någon kopp latte ska man väl fortfarande ha råd med! :)

(Dagens låt är fortfarande Use Somebody - Kings of Leon)


I hope it's gonna make you notice someone like me...
Idag skulle jag kunna skriva typ en meter om hur värdelös jag känner mig, men någon slags måtta får det väl ändå vara på det här med att lämna ut sig själv på internet också. Dessutom är jag mest av allt bara tillfälligt nere och skulle förmodligen radera hela inlägget dagen efter. Frågan är om jag inte kommer att radera det här också... Det skulle inte förvåna mig om jag tycker att det här är förr deppigt och självutlämnande och kommer att få mig att börja skämmas över mig själv (vilket jag för övrigt gör för ofta) imorgon. Haha, undrar om någon är intresserad av att läsa det här skitsnacket, det är som jag skrev i ett tidigare inlägg: att blogga är bara ett mer accepterat sätt att prata med sig själv på. Förstår mig btw inte på dessa bloggar som ligger på topplistan över mest lästa, ingen av dem har ju ett enda vettigt ord att skriva. Det kanske inte jag heller har, men jag SKRIVER ju iallafall någonting, och jag har inga som helt illusioner om att folk verkligen bryr sig om min åsikt. I de här bloggarna består ju inläggen av en bild på ett par skor som man har sett i en affär och sedan följer en text bestående av orden: "Fan vad snygga, de här vill jag ha!" Märks det att jag är på dåligt humör eller? Kanske har lite PMS.. :P

Nä men som sagt så känns allt väldigt skit just nu, skulle egentligen sitta på Williams nu, hörde att det skulle bli en liten spontan tripp dit, men upptäckte när jag stoppade i kortet på bussen att jag inte hade några resor kvar så då var det bara att vända... Och då drabbades jag av en jävla olust till allting. Bestämde mig för att inte åka, dels orkade jag inte stressa och försöka få tag på ett nytt busskort innan nästa buss gick eftersom att jag var mitt ute på åkern, dels kände jag att jag kanske inte skulle bli så rolig att umgås med och dels så är det ju bra om folk får sakna mig lite också... ^^ Så nu sitter jag här istället och lyssnar på Kings of Leon, vilket jag har gjort 24 timmar om dygnet sedan i fredags. Har bara tre ord att säga: SÅ. JÄVLA. BRA!!! Helt klart nya favoritbandet, fick hem deras senaste skiva igår och försöker tvinga mig själv till att vänta med att beställa resten av skivorna tills nästa vecka då jag åtminsone får en ny rabattkod från CSN... Börjar också på allvar fundera på att åka på Hultsfred i sommar igen, hade inte tänkt det men nu när KOL kommer dit så har jag nästan lust att betala 1500 kr för att bara få se dem! :P

Dagens låt: Use Somebody - Kings of Leon
Vill bara poängtera att jag inte är så mainstream att de enda låtarna jag gillar med KOL är deras två hitsinglar som jag i de senaste två inläggen har utsett till dagens låt, kände bara att den här låten passade mitt humör väldigt bra idag. Skulle fan kunna sätta upp hela Only By The Night som dagens låt! (Och när jag köpt alla deras andra skivor skulle jag säkert kunna göra samma sak med alla dem!)

Consumed with what's to transpire...
Så här snygga var vi igår! :) Jag och Sofie supportade Maja och Ida som skulle söka till Idol, tyvärr gick det inte hela vägen, men de är så jävla duktiga ändå! <3 Vi drog på en liten roadtripp till Gävle (med mig som chaufför) vilket var mysigt! ^^ Annat som kan vara värt att nämna är ju att Jidhe har ett väldigt tight ass (XD), att allt på Idol är ganska fejk och att kamerakillen vid ett tillfälle stog på vår kylväska och filmade. Hursomhelst så var det en lyckad dag med hur fint väder som helst!

För att toppa detta hängde jag på Sofie in till Jonathans lägenhet där lite folk skulle samlas och träffa Martin som ska vara hemma i Sverige över påsken, vilket var trevligt! På vägen dit mötte vi en kille i rosa kjol som ville sälja lite porr, vilket vi självklart nappade på! :P Det var hans svensexa, och om han inte skulle sälja tillräckligt många filmer så skulle han bli skickad ner till Malmö eller vad det var, vi tyckte iallafall synd om killen så Sofie som hade lite kontanter var snäll och köpte "Bakvärk 14" och gav till Martin. Älskar titeln på filmen, man blir ju lite nyfiken på de 13 första filmerna... ^^ Hursomhelst så var det en kul kväll och efter att ha gått upp halv 6 på morgonen så slutade det med 20 över 2 bussen hem... Är fortfarande ganska trött.

Dagens låt: Sex on Fire - Kings of Leon
Calebs röst kan man ju dö för och videon till låten är så jävla het!


RSS 2.0