So there is something in my way...

Var på min första dag på universitetet igår, satt i en föreläsningssal och förväntades lyssna på massa info men insåg att jag redan visste det mesta och att det var för tråkigt att lyssna på så jag satt mest och skrev massa skit i mitt block. Kändes skönt att jag och Maja hade varandra! :) Nollningen startade på kvällen, blev indelad i Disney-gruppen tillsammans med Maja (skönt igen). Blev lite mjustart på det hela med några lekar och utgång på Stocken vilket var trevligt! Har höga förväntingar på fortsättningen! :D

Skitjobbigt att komma hem idag dock. Insåg idag också att det jämt kommer att vara så här, att det är ingenting som går över. Det var rätt tungt. Det är inte mig det är synd om, men fy fan vad skönt det blir att flytta på tisdag!

Dagens låt: Rules To Follow - Her Majesty

I'll be massive conquistador, give me soul and show me the door!


Den 1:a september bär det alltså av härifrån, då flyttar jag in till Uppsala. Ska leva äkta studentliv och flytta in i ett studentrum i en korridor på Kantorsgatan, kan bli jobbigt, men kan också bli skitkul. Jag hoppas på det senare! :D Hursomhelst kommer jag iallafall att bo i stan och just nu räcker det för mig! ^^ Lite konstigt känns det att jag fortfarande inte har sett rummet så jag kan inte förbereda så mycket med att köpa möbler och så, har ju bara typ en vecka på mig att flytta också... Men jag är ändå glad som fan. Det borde förresten alla vara, nu slipper ni mitt tjat om att flytta här på bloggen! Och jag kan börja tänka på annat (som om jag inte redan gör det... :S).

Annars har det inte hänt så mycket kul faktiskt, har mest bara hunnit sova sedan sist. Därför ska jag inte heller tråka ut er mer, ska gå och tvätta lite lakan och handdukar istället! :)

Dagens låt: You Think I Ain't Worth a Dollar, But I Feel Like a Millionaire - Queens Of The Stone Age

Won't you break my fall?

Låg kvar i sängen i typ 2 timmar efter att jag hade vaknat i morse, sen när jag klev upp såg jag att mamma och pappa hade skrivit en lapp med massa saker jag skulle göra, helt plötsligt fick min dag ett syfte. Vilket jag antar var deras mening med hela grejen, antar att jag inte får ligga hemma och dega mer för dem! :P Kändes skönt att åka och handla och tanka bilen, till och med jag kan ibland ledsna på att inte göra någonting! ^^ Sen bar det i alla fall i väg till jobbet (jag har gjort mycket idag, jag vet!) också... Har lyssnat en del på Damien Rice så här på kvällskvisten vilket har varit mysigt.

Det känns skönt att jag har fått en sån här riktigt meningslös vecka där jag verkligen inte gör någonting om dagarna. Dels för att jag är en människa i behov av det, och dels för att det har varit skönt att få tänka lite, men kanske mest för att jag nu är så less på alltihopa att jag känner att det ska bli skönt att börja universitetet på torsdag (om en vecka :S) och få något att göra! Nu ska jag sova, godnatt.

I'm mad like a big dog, yeah!

Dagens låt: Me, My Yoke And I - Damien Rice

Dreaming for something, reaching for something...

Även fast jag inte gick upp tidigt i morse så gick det jävligt tungt. Skulle med bussen in till Upssala vid 11 typ så jag gick väl upp vid kvart i 10 eller något, det roliga var att jag hade tänkt att jag skulle börja vända lite på dygnet och gå upp liiite tidigare så att jag skulle slippa stressa... Tror att jag aldrig snoozat så länge i hela mitt liv. Ville verkligen inte vakna upp till verkligheten, drömde så jävla najs att jag bara ville somna om igen.

Kom iallafall efter mycket om och men iväg och träffade folk, vilket var uppskattat. :) Vi skrev in oss på Snerikes nation och köpte deras reccepaket så nu har man betalat för massa gasquer och andra events och har hela hösen uppbokad! FEST!!! :D Jag hade ju anknytning till Södermanland (hade med mig pappas gamla polisanmälan som bevis! XD) men det hade inte de andra. Vi lyckades självklart nästla oss in ändå... ;) Förutom det faktum att man blev 900 kronor fattigare så kändes det jävligt kul!

Drog förbi en sväng till Majas nya lägenhet på vägen hem också, sjukt fint ju! Inte lite avundsjuk man blev... :P

Dagens låt: Highly Evolved - The Vines

Take me by the hand and tell me you would take me anywhere!


Vad det kändes som om min tur på bostadsfronten vände idag. Har fortfarande inte fått tag på något men har fått 8 erbjudanden, något av dem borde ju leda någostans! I övrigt har dagen tillbringats i soffan framför 7e himlen, inte det bästa programmet kanske, men helt okej tidsfördriv en dag som denna. Det har faktiskt varit en rätt bra dag idag, inte för att det har hänt någonting, för det har det verkligen inte gjort, utan för att jag har känt mig på rätt bra humör. Det var rätt länge sedan faktiskt. Känner dock fortfarande att tiden går för långsamt, samtidigt som jag får panik för att den rinner iväg. Tänker rätt mycket också, men vi ser det som en positiv grej. Kanske. Oj, oj, oj... När blev mitt liv så här och vad hände med mig? När blev min blogg så här kryptisk?

Skriver in mig på nation imorgon istället. Borde svära mindre.

Dagens låt: Take me anywhere - Tegan and Sara

Did I say that I want to leave it all behind?

Söndag. Bakisdag.

Vad hände igår egentligen? Är både ledsen och har ångest, är glad, arg och jävligt nervös.

Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva... Är på ungefär lika strålande humör som tidigare men med om möjligt ännu fler tankar som snurrar i huvudet. Behöver bli lite distraherad. Eller så kan något hända, tack! Tiden går både för fort och för långsamt.

Ska in till Uppsala imorgon och skriva in mig på en nation. Kul. Men dyrt.

Dagens låt: The Blowers Daughter - Damien Rice

I can't take my mind off of you...

I went out in the rain, suddenly everything changed...

Så har ännu en dag gått. Har förlorat i Monopol igen. Har däremot vunnit några partier hjärter. Har förbannat mänskligheten ännu en gång, det börjar bli en dålig vana. Har också hunnit med lite kvalitetstid med min kära vän TV:n, det var länge sedan faktiskt. Fick inte studentrummet, precis som jag trodde, så nu är vi tillbaka på ruta -34 eller något sånt. Tycker ni er ana en viss negativitet och pessimism? Då anar ni rätt.

Såg precis att The Walkmen spelar på Göta Källare den 1:a september. Varför ska de spela på en tisdag för? Måste vara på en föreläsning om kroppsspråkets betydelse i undervisningen kl 08:15 dagen efter... >.< Kanske lika bra, för jag har egentligen inte råd. Köpte ju studentlitteratur för hela Allmänt utbildningsområde 1 igår för 2000 spänn som jag egentligen inte hade, kom nog undan rätt billigt men det är ändå mycket pengar.

Nu ska jag sova (who am I kidding?) och hoppas på att morgondagen blir lite bättre, har inga större förhoppningar men...

Dagens låt är fortfarande First Day of My Life med Bright Eyes. (För er som inte fattar att de två senaste inläggen är skrivna på samma dag...)


We'll just have to wait and see...

Okej, ett seriöst inlägg... :P Har precis vaknat och väntar på att studentstaden ska behandla ansökningarna, närsomhelst får man svar. Känner att jag håller på att bli lite tönt! ^^ Tror iallafall inte att jag får något studentrum den här gången heller, så jävla många som söker just nu! Får vänta någon månad tills det lugnat ner sig lite...

Just nu känns ingenting speciellt kul. Känns som om alla runt mig är ledsna och mår dåligt, jag vill att alla ska må bra! Sa det igår till Fia: skulle det inte vara härligt med bara en månad eller till och med bara en vecka utan att någon är ledsen?

Undrar vad man ska göra idag egentligen...

Dagens låt: First Day of My Life - Bright Eyes

I don't know where I am
I don't know where I've been
But I know where I want to go

I won’t forget who I’m looking for

Känner att jag varit lite kryptisk på senaste tiden. Därför ska jag skriva något konkret. Har precis sett lite schysst piratporr. Godnatt!

Dagens låt: L'Via L'Viaquez - The Mars Volta


Oh mother help me I'm looking for...


I hope that you know that I cried till I fell asleep...

... but it was the best thing.

Ja, vad säger man? Ibland vill man inte behöva förklara sig, folk borde förstå. Man ser vissa klaga på sina små problem medan man ser andra lida.

Lägenhetsletandet fortsätter... Börjar bli lite desperat. Vill inte vara fast ute i Alunda, får klaustofobi av hela fucking jävla Östhammars kommun. Hoppas att jag har bättre lycka med det här studentrummet. Just nu är allt bara en lång väntan. Jobar inte tillräckligt mycket för att det ska få mig att tänka på annat, sitter här och spelar hjärter medan tankarna snurrar i huvudet.

Är jag värd det?


Dagens låt: Sackcloth In Ashes - Small Leaks Sink Ships

You start on the edge and you end on your own...

Damn! Inget studentrum. The searching continues...

Dagens låt: Atlantis To Interzone - Klaxons

Get of your low, let’s dance like we used to!


White Lies, sommarens bästa upptäckt!

Ja, så var det helt plötsligt augusti... Shit vad sommaren bara har flugit bort! Än är det ju lite tid kvar innan allvaret böjar, börjar jobba på måndag igen efter tre veckors härlig semester (som jag misstänker kan vara betald också...)! Ibland känner jag nästan att jag har det lite för bra. :P 27:e augusti är inskrivningen och första nollningen på lärarutbildningen, börjar kännas att det är på riktigt nu! :) Man får väl se till att utnyttja de här veckorna som är kvar så gott det går! Får se om jag får mitt studentrum också, tror att jag får svar imorgon... :S

Samtidigt som det här har varit den värsta sommaren i mitt liv så har det ändå varit den bästa. Mycket skit har hänt, har fått många svåra besked och har haft mycket att fundera på, men har ändå gjort så sjukt mycket kul med mina underbara vänner! <3 Hultsfred '09 var verkligen legendary, för att inte tala om Sjöslaget... Kvällarna i Uppsala med gänget på Lingon och allt Geni-spelande i Luthagen har varit jäkligt mysigt det med. Kommer sakna den här sommaren! <3

Är det inte ett rätt dåligt tecken att man börjar summera sommaren redan?

Dagens låt: Unfinished Business - White Lies


RSS 2.0