Sleeping back to the fall.

Här var det ju tomt och trist och samtliga andra synonymer till tråkigt. Ber om ursäkt hörrni. Har ägnat för mycket tid åt det här med stenåldersyxor och teorier om museipedagogik, så när Ledigheten väl kom gick jag in i en slags koma av dyr choklad och virtuellt svärdsvingande. Imorgon åker jag på semester, men innan dess tänkte jag att jag skulle fylla ut detta tomrum till blogg. Jag har egentligen inget alls att komma med, iallafall inte med någon vidare substans - men å andra sidan har väl det aldrig varit ett kriterium här, så nu kör vi bara:
 
En lista, som egentligen inte alls är en lista, med tre väldigt långa punkter:
 
- Spenderar just nu ungefär all vaken tid med att fantisera om hur det skulle kännas att klappa en späckhuggare. Alltså inte bara hur deras hud känns, utan hur det skulle kännas i själen. Späckhuggare har ju varit favoritdjuret nummer ett sedan Rädda Willy, och för en tid sedan såg jag dokumentären Blackfish på Netflix (handlar om späckhuggare i fångenskap som dödar sina tränare, rekommenderas starkt!) vilket intensifierade min relation till dessa FANTASTISKA djur. (Det kan hända att jag sett en hel del andra späckhuggar-dokumentärer också, men det är ju så förbannat mycket fisk med, så efter att ha blundat mig igenom merparten av tre filmer gav jag upp.)
 
- Har just läst ordet råsaftcentrifug två gånger på mycket kort tid. "Vad är nu detta är för nymodighet jag har missat?" undrade jag och googlade. Min reaktion när jag läste träffsidan var: "Men herregud, det står ju om råsaftcentrifuger överallt!" Några sekunder senare insåg jag att detta kanske kan ha berott på att jag ju sökte efter just de sidor som nämnde ordet i fråga. Kanske dags att åka på semester? Förslagsvis redan imorgon. Eventuellt till en varm och solig plats, Teneriffa till exempel. (Märker ni nu hur jag smyger in skryt om att jag ska åka utomlands på ett oerhört subtilt sätt?)
 
- Ni har väl inte missat att tredje säsongen av Sherlock har börjat? Herregud vad jag satt och fangirl-fnissade åt Watsons depp-mustasch, Sherlocks sociala oförmåga, och alla teorier som presenterades om hur Sherlock överlevde fallet. (Ja, Community har förstås också börjat, men jag sparar det till flygresan imorgon då jag ska götta mig riktigt åt de två avsnitt som sändes igår.) Så, nu kan ni bänka er framför valfri mediaspelare och se på TV i en vecka, så kommer ni knappt märka att jag varit borta. Mvh /Cumberbitch
 
 
Dagens låt: Tiderays - Volcano Choir


RSS 2.0