Everyday is silent and gray...

Tro det eller ej, men jag jobbar just nu och blir rik! :) Eller ja, inte just nu som ni kanske förstår, men den här veckan. Och förra. Därför är jag kanske inte världens roligaste just nu, men i helgen då jävlar... Under tiden går tiden, och jag lyssnar på Morrissey/The Smiths. Och kollar på Twin Peaks. Och jobbar.

Dagens låt: Everyday Is Like Sunday - Morrissey

(fast egentligen ville jag ta Suedehead, men hittade ingen bra textrad från den att ha som rubrik...)


How can you say I go about things the wrong way?

"Om jag blir tvungen att köpa en båt kan jag väl tänka mig att köpa en lyxjacht..." - Sofie

Dagens låt: How Soon Is Now? - The Smiths


You gave me life, now show me how to live

Tjoho, nu platsar det med glädjeskutt och glädjerop för jag har kommit in på min utbildning till hösten! Tyvärr har jag varken skuttat eller ropat en enda gång sedan beskedet, antar att jag skulle ha uppskattat det mer om jag hade haft sämre betyg - meeen, med 21,46 är man ganska säkrad en plats på ett flummigt kandidatprogram i kulturentrepenörskap.

Utbildningen innehåller iallafall ordet kultur och bara det har gjort att jag ser lite ljusare på framtiden nu. Försökte satsa lite på något seriöst direkt efter gymnasiet, och det är nog det dummaste jag gjort hittils i mitt liv. Vem försökte jag lura? Jag är inte en driftig person som vill ha ett jobb där man måste stressa och ta mycket ansvar. Jag är lat. Fruktansvärt lat. Och jag behöver något som tillfredsställer min vänstra hjärnhalva. Så nu blir det konstvetenskap för hela slanten och för första gången sedan studenten kanske jag kommer ta mina studier på allvar! :D

Dagens låt: Show Me How To Live - Audioslave


Let the good times roll!

Den dåliga uppdateringen den senaste veckan beror faktiskt inte på att jag har stickat, (okej, jag har faktiskt stickat lite...) utan för att jag har haft kul.Efter Grönan förra veckan hade vi en egen festival i Källparken. Nästan lika kul som Hultsfred skulle ha varit!Helgen spenderades på landet bland getter och påfåglar.Vi hade det såhär mysigt.Efter det har jag spenderat hela veckan ute i Måviken. Mitt paradis på jorden ungefär. Bor där helt själv, utan internet, och matar änder. Och kollar på Star Wars. På lördag är det piratfest... Living the dream! :D

Dagens låt: King Of The Rodeo - Kings Of Leon


Not bad luck...

I onsdags var vi på Gröna Lund, vilket var jävligt kul i sig, men dagen blev genast bättre när jag i kön till Fritt Fall såg Taylor Hawkins!!! Bara någon meter ifrån mig! Om jag inte hade varit så feg hade jag gått fram och pratat istället för att nu sitta och skylla på att jag ville lämna honom ifred eftersom det måste vara jobbigt att vara kändis. Hursomhelst blev jag så starstruck att jag och Arvid på vägen upp i Fritt Fall mest kollade efter vart Taylor hade tagit vägen, så vi missade att vi kommit upp till toppen och att kortet togs, helt plötsligt föll vi bara, helt värdelöst. Om man inte hinner ladda innan fallet så får man inte samma härliga känsla i magen - tråkigt! Men sjukt värt att ha sett Taylor, som för er oupplysta är trummis i Foo Fighters.

Dessutom blev Arvid itusågad av Tobbe Trollkarl, så dagen var fylld av kändisar!

Dagens låt: Not Bad Luck - Taylor Hawkins & The Coattail Riders


Love will come towards you like a warm summerbreeze

Nu har nästan en och en halv vecka passerat sedan Midsommarafton, ungefär så lång tid har också krävts för att återhämta sig. Därför är nu tiden mogen för lite bilder! (Orkade bara ta några stycken, för ärligt talat, vem är egentligen intresserad?)Sussi, Niklas och Jonathan vid Sillunchen. Snygga.Jag fick ingen stol... :'(Kött fifan!Naked man!

Det får räcka. Ni som inte fastnade på bild vet att jag älskar er ändå. :)

Dagens låt: Summerbreeze - Johnossi


My friends are talking and they're telling you...

Idag tittade jag på hela 10 minuter fotboll, helt frivilligt (!?), och kunde därför precis som alla andra statusuppdatera på Facebook om att Holland slagit ut Brasilien. Och med all rätt tycker jag. De har ju ändå horor och knark. Lagligt. Och tulpaner.

Dagens låt: I Want You So Hard (Boy's Bad News) - Eagles Of Death Metal


What comes is better than what came before

När man själv sett fram emot en sommar då man är ledig och ska ha tid att göra massa kul grejer, och alla ens vänner har planerat att jobba och bli rika (läs: mindre fattiga), uppstår en viss obalans. Jag sitter hemma och är så lat att det krävs en stor kraftansträngning att ens komma in i duschen. Men framför allt har jag tråkigt. När man kollat på alla avsnitt av Weeds för typ 30 000:e gången - vad gör man då?

Dagens låt: I Found A Reason - Cat PowerRSS 2.0