Welcome to the Golden Age

Varför finns det så många grupper på Facebook om hur man duschar? O.o

Önskar att jag var på Peace & Love nu...

Dagens låt: Pleased To Meet You - Wolfmother


Aw baby please be there...

Såg verkligen fram emot det här:och DET HÄR:Men det blir tydligen inget. Samtidigt som man kan vara bitter över att man får reda på det så sent som en vecka innan festivalen, när allt redan är planerat och fixat och helt plötsligt måste man hitta något nytt att förgylla sommaren med, så är det mest bara sorgligt. Hultsfred är så mysig festival, har haft det så kul där tidigare år och lider verkligen med Rockparty. Nu gäller det bara att hitta på något annat skoj...

Idag har jag iallafall lagat min tand, så det finns ändå något att glädjas åt!

Dagens låt: Suck My Kiss - Red Hot Chili Peppers


In the morning you know you won't remember a thingMan vet att det var en bra fest när man vaknar upp med en avslagen framtand morgonen efter. Note to self: Ta det lugnt med strårommen.

Dagens låt: In the morning - Razorlight


Ignorance is bliss, until they take your bliss awayLasse Larsson och Rexterminator. För en gångs skull sams...

Om man är ensam i lägenheten kan man ju städa halva dagen och baka 100 muffins resten av tiden. Det var precis vad jag gjorde igår. Idag ska jag ner på stan istället, det är ju alltid kul att göra av med pengar man egentligen inte har...

Dagens nyhet: Tydligen har Lady Gaga har ramlat...

Dagens låt: Mind Eraser, No Chaser - Them Crooked Vultures


Hold on to your kiteNär jag var liten ville jag bli indian. Min bror ville bli guldgrävare.

Dagens låt: Naive - The Kooks


Oh that sleepwalk should be over by now...

Har druckit vin ute i gräset för att det har varit en så fin dag idag. Nu har jag och Sussi precis hittat det roligaste av allt. Det är dubbelt så roligt som allt annat!Om det inte föll er i smaken så kan ju den här gamla klassikern alltid pigga upp...Nu ska jag kolla på Balto, världens kanske bästa film!

Dagens låt: You Make My Dreams - Hall & Oates

(Och ja, om man är student i Uppsala så får man dricka på en tisdag)


If you don't come you'll die alone

Sitter och stickar framför Tv:n där Knut Knutsson håller låda i Antikmagasinet. Just nu disktuteras en homosexuell surrealist. Efter det kommer kortfilmen om Yoghurt igen. Ska man börja utbilda sig till kulturtant i höst så gäller det väl att förbereda sig i tid!

Dagens låt: Touch Me I'm Sick - Mudhoney


Tvångstanke

Egoina skrev ett inlägg om att ha volymen på jämt nummer. Trodde verkligen att jag var ganska ensam om denna "tvångstanke", men det visade sig finnas många likasinnade. För mig spelar det ingen roll vad det gäller: datorn, podden eller TV:n, volymen ska vara på ett jämnt nummer. Det kan bli lite jobbigt ibland, typ när man tittade på film i skolan... Något som jag tyckte var lite lustigt är att nästan alla som kommenterat (inklusive jag) är överens om att 25 är okej. Coincidence?


Skavsårssäsongen börjar...

De som känner mig vet att jag är hopplös när det gäller skavsår. Trots att jag hatar att köpa skor så äger jag typ 20 par sommarskor (känns det som iallafall), och jag får skavsår av samtliga. Men nu har jag faktiskt överträffat mig själv... Som jag nämnt tidigare har jag ju stukat min fot, och nu har jag lyckats med konststycket att få skavsår av bandaget. Utan att ens ha gått! Måste nog sätta av lite pengar i min sommarbudget för skavsårsplåster...


Stackars Vickie B......som måste genomlida så många tråkiga middagar, galor och konserter. Hon ska ha fett mycket cred för att hon alltid lyckas se så glad och intresserad ut!

Ska bli fruktansvärt skönt att bröllopet är över imorgon! Jag gillar kungafamiljen (tycker egentligen att jag borde vara emot, men what the hell, vem vill inte betala typ 10 kronor eller vad det nu är om året för att de ska kunna bjuda på komik. Som det här. Och för att alla tanter ska ha något att läsa om i Svensk Damtidning.), och det är ju roligt för dem att de gifter sig, men någon jävla måtta får det väl vara. Jag erkänner att min aningen negativa inställning enbart beror på att jag sitter fast framför tv:n och det enda som finns att se på är bröllop och fotboll. Ibland undrar jag varför jag betalar TV licens...

Vad kommer förresten Daniel heta i efternamn nu?

Dagens låt: Bloody Mother Fucking Asshole - Martha Wainwright


Fredagkväll...

Är det inte typiskt? Jag har i två hela veckor varit sjukt lat, legat hemma i soffan och kollat på tv och knappt ens orkat lyfta fjärrkontrollen. Nu när jag faktiskt har en ursäkt och legitim anledning till att göra just detta (på grund av min onda fot) så sitter jag här och har TRÅKIGT!!! Är inte världen orättvis?

Nyss ringde telefonen, och eftersom min pappa givit mig stränga order om att jag var tvungen att svara om det skulle ringa nu när ingen annan är hemma (ja, jag är 20 år) så kastade jag mig plikttroget på telefonen. Det kunde ju vara något viktigt... Det var det inte. Det var en jävla telefonförsäljare som inte ens ville sälja någonting! Han ville att jag skulle vara med i en undersökning. "Nej tack", sa jag då. Eller egentligen sa jag att jag inte hade tid. Jag som alltid är för snäll och inte klarar av att lägga på vid sådana tillfällen! Jag var i och för sig tvungen att lägga till ett litet mesigt "lycka till" innan jag lade på. Men ändå!

(Och ja, observanta läsare kan konstatera att jag för första gången i den här bloggen valt en svensk titel istället för en rad ur dagens låt! Anledningen till att jag normalt sett gör det är för att jag inte har någon fantasi och kan komma på något bättre. Men idag gjorde jag det! Not.)


All I can do is try to poison the seed

I skrivande stund skulle jag egentligen precis ha kommit hem från jobbet, men på grund av en stukad fot har jag istället tillbringat dagen med att koda om bloggen lite. Det har väl gått sådär. Har dessutom spelat ut Age of Empires III, nostalgi på hög nivå! Nu har jag bara tråkigt.

Peppar lite inför Hultsfred (som faktiskt är väldigt snart!) med att lyssna på Johnossis nya skiva. Försöker att inte vara alltför bitter över att Wolfmother ställt in sin spelning. 1000 spänn på att Andrew Stockdales "illness" är drogrelaterat och att han ligger på rehab. Återigen bettar jag bara låtsaspengar, ifall någon skulle få för sig att kräva 1000 spänn av mig om jag har fel. Men om jag har rätt tar jag gärna emot lite cash!

Dagens låt: Dead End - Johnossi


I'm just rattling through life


Jag föddes mycket ung en dag i mars som jag och min familj firat så länge jag levt. Bodde under min uppväxt i en förort till Stockholm, vilket har resulterat i ... i princip ingenting. Efter det flyttade min familj (och jag) till landet, så man kan säga att jag upplevt det bästa (och sämsta) av två världar. Numera bor jag i Uppsala där jag pluggar och försöker skapa mig någon slags framtid inom den ovissa kultursektorn.
 
Lider av total avsaknad av lokalsinne, och har på senare år även utvecklat en lindrig form av Folliculaphilia. Gillar Batman, att läsa om psykiska sjukdomar på Wikipedia, TV-spel, rymden, konst och svår musik. Ogillar Seth Rogen (eller?), fisk och stora båtar.

Vi börjar med en grundläggande, tråkig fråga: vad heter du?
Evelina, även kallad Losknäsa.

Vilket är det mest intressanta stället du sovit på?
Måste vara när jag och Bosse sov på en matta full med hundhår med motiveringen: "att sova där nere känns så öppet... och opersonligt!"

Vilket är ditt favoritimperium?
Bysans. 1. De byggde världens häftigaste kyrka (numera moské) Hagia Sofia. 2. De krigade med eldkastare.

Om du skulle vara med i ett lajv, vad skulle du lajva?
Luftskeppspirat i ett Steampunklajv.

Vilken kroppsdel skulle du kunna tänka dig att ge bort till bättre behövande?
Ett ben. Då skulle jag ha en ursäkt till att slippa dansa på krogen.

Slutligen, vem vill du tacka?
Microvågsugnens uppfinnare. Utan dig skulle jag aldrig få någon mat.

A cripple walks amongst you

Sitter just nu och tittar på en väldigt weird kortfilm om Yoghurt och orkar inte byta kanal. Det är då man vet att man är lat på riktigt. Har ätit choklad till frukost, snart kommer Sofie och gör mig och Fia sällskap och då blir det kanske glass till lunch på stan... (Man kanske borde göra en sån blogg där man varje dag talar om vad man ätit?) Fan vad skönt med sommarlov!

Dagens låt: The Modern Leper - Frightened Rabbit


Nobody move, nobody get hurt!

Igår var det inflyttningsfest här på Väktargatan!Sofie och Sussi har roligt!Niklas har skakbildskola med min brorFia, Niklas och JeanAnna, Blondaa och Arvid!

Dagens låt: Nobody Move, Nobody Get Hurt - We Are Scientists


I've never been so close to the sun!

Haha, idag är jag med på Blondaas blogg, fett med coolt! ^^ Det är ju ändå Fias bror, så lite respect ska man väl få?

(Dagens låt är fortfarande Turn 27)


I see my life pass before my eyesNär man inte har något bättre för sig så kan man lägga upp en bild. Den här blden föreställer mig och min gudson Isak. Han bor i Norge, så jag träffar honom inte så ofta, men snart kommer han till Sverige (och kommer vara typ dubbelt så stor som på den här bilden) och då ska han få en ljusblå elefant, stickad av moi.

Dagens låt: Turn 27 - Niccokick eller Timo Räisänen


I'm a million miles away...Om någon mot förmodan skulle undra varför jag varit lite inaktiv den senaste tiden så är det verkligen inte för att jag har haft ett liv iallafall. Det är för att jag stickar en elefant. Imorgon tänkte jag bryta mönstret och ta steget ut till omvärlden och dra ner på stan och köpa lite mer garn...

Dagens låt: One Armed Scissor - At the Drive-In


A piece of brain in my hair...

Har precis kollat på 100 höjdare med Sofie och Jonathan - trevligt! De fick ta över efter Fia som övergav mig för att åka till Flogsta och lyssna på skrik... Btw så är ju Flogstavrålet en rät dum idé, tänk om någon på riktigt håller på att dö och börjar skrika - och så tänker alla att: "Shit, jag har ju också tenta imorgon!" och hänger på. Någon av alla de som skriker vid tiosnåret KAN ju faktiskt vara i fara! Nej, jag är nog lite för trött för det här egentligen. Det tar på att ha sommarlov!

Dagens låt: Don't Save Us From The Flames - M83RSS 2.0