I'll sing in your ear again...

Kommer nog inte skriva så mycket mer på den här bloggen framöver... Har startat ett nytt bloggprojekt, som än så länge är lite hemligt men jag lovar att hänvisa er vidare när tiden är mogen! ^^ Känns det inte rätt kul att jag låtsas att jag över huvudtaget har några läsare nu helt plötsligt? Skit samma, skriver kanske något inlägg då och då när jag behöver ventilera mig och plita ner något kryptiskt. Den här bloggen har ju alltid varit till för mig själv och inte menad för någon större allmänhet, men det blir det ändring på med den nya bloggen! :D

Dagens låt: The Drugs Don't Work - The Verve


Another jolly face in the choir...Har precis kommit hem från reccegasquen på Snerikes, känner mig rätt nöjd med kvällen trots att mitt humör inte riktigt var på topp, har varit jävligt förkyld hela veckan och är väl inte riktigt frisk än... Mycket skålande och bitande i sångböcker blev det ju iallafall! (Och på många andra ställen!) Avslutade min VFU (praktik) idag, känns jävligt skönt även om det har varit en rolig vecka! :) Hamnade i en jättefin klass med massa söta 8åringar som jag har lekt fröken med.Bodde tillfälligt hos päronen under veckan så jag skulle slippa pendla så just nu njuter jag som fan över att vara tillbaka på Kantorsgatan och få sova i min egen säng! Detta firas självklart med lite schysst musik, godis och kanske en film på det?

Var förresten och såg Inglorious Basterds i söndags, riktigt bra är mitt betyg! Tycker egentligen inte att Brad Pitt är speciellt snygg men satt till min förvåning hela filmen och tyckte att han var grymt het, kom till slut på vad det var: mustaschen! ^^ Har insett den senaste tiden att jag är lite svag för mustascher. Tänk bara Eric Dane... Caleb Followill... Alla de man ser på stan men inte vet vad de heter... Mums! :P

Just nu känns det som om allt står hopplöst stilla. Fatta någon gång!
Må bra igen...!


Dagens
låt: Head To Toe - Kings of Leon

 


These day dreams...

Har precis ätit en hel paprika.

Idag har jag varit på en riktig shoppingrunda, rätt tragiskt att erkänna att man är en del av konsumtionssamhället och faktiskt känner sig märkligt uppfylld efter att ha köpt nya saker. Saker, saker, saker... Det var iallafall fina saker! :) Tänker fortfarande inte sjunka så lågt att jag går igenom vad jag köpt (no way!), efter helgens kollektiva Youtubande efter IQ-befriade modebloggare har mitt hat mot dessa bloggar bara ökat! (http://www.youtube.com/watch?v=lsACbJMWm94) Tillåter bara mig själv att skriva att jag gjorde av med mest pengar på Indiska, har pimpat upp rummet ännu mer! :D Ska nog till och med vara så töntig att jag lägger upp bilder på det när jag är klar med allt... :P Vill man komma och se det IRL så går det också bra (även om jag nuförtiden är rätt upptagen), det är bara att slänga iväg ett sms! :)

Egentligen ska jag plugga lite nu, men självdisciplinen ligger inte riktigt på topp... Fast ska nog ta mig i kragen så kan jag belöna mig själv med lite Idol efterråt. Ingen sport direkt, men jävligt habil tv-underhållning! Har på tal om det precis varit en ärlig medborgare och anmält tv-innehav, så nu slipper jag bli sniglad i ögat...


Är för övrigt jävligt nöjd med valet av nation. Snerikes FTW!

Dagens låt: Cassius - Foals


Keep myself riding on this train

Åh, ibland blir man så jävla arg! Som om allting händer dig, har du någon aning om vad som har hänt mig eller någon annan? Har du hört av dig till oss? >.< Tjejer säger jag bara... Ett förfärligt folkslag!

Förutom de här tillfälliga aggressionerna är allt helt okej just nu, klarade berättandeexaminationen igår och känner mig förvånansvärt lugn inför samtalsexaminationen på torsdag. VFU:n nästa vecka ska faktiskt bli kul, känns nästan som om man får lite ledigt från allt! :P Kommer säkert att få äta upp det där sen... Har bestämt mig för att gå på nollning ikväll, filmtipsrunda och sedan premiär för Tuesdays by Snerikes! :D Imorgon blir det lite shopping tror jag, garderoben skulle kunna behöva en uppdatering. Dessutom ska jag fixa lite mer grejer till min nya lya, har fixat möbler och gjort mig av med alla kartonger men det är fortfarande några detaljer som saknas... Börjar bli riktigt mysigt iallafall, trivs asbra! :)

Funderar lite... Live my life on a lullaby.

Dagens låt: Underdog - Kasabian


We be near heaven at a quarter to eleven!

Shit vilken jävla vecka! Och värre blir det... :S Hade hört att första terminen på lärarprogrammet skulle vara rätt slapp, IN MY ASS!!! Har haft föreläsningar mellan 08:15 och 17:00 varje dag samtidigt som jag skulle hinna med att läsa en bok på 200 sidor, inte så mycket kanske, men när man inte får någon tid att läsa så suger det rätt hårt! Har ju dessutom hållt på att flytta i samma veva vilket inte riktigt har minskat på stressen... Så imorgon är det berättandeexamination, ska berätta i 5 minuter utan manus om något med hjälp av boken som jag skulle ha läst (har bara hunnit 120 sidor än så länge...). Är konstigt nog inte så stressad och nervös som jag borde vara, tror inte att jag orkar bry mig om det längre. Men det kommer nog att gå rätt bra! Sen på torsdag är det dags för nästa grej, ännu en bok ska läsas varpå vi ska ha samtalsexamination. Veckan efter är det VFU (praktik) så då kastas vi ut i skolan och förväntas hålla en lektion! Jag tror jag dör...

Fick hit möbler igår iallafall så nu är det, även om det inte är klart än, rätt mysigt här på Kantorsgatan! Det känns bra att äntligen ha fått internet också. Sitter just nu vid mitt nyköpta bord och försöker göra någon slags nytta men är aningen för bakis för att kunna koncentrera mig... Var hos Maja igår på middag och krök. Det blev lite mer av det senare än vi riktigt tänkt tror jag, hade iallafall kul! :D Vaknade upp i morse och hade min livs första craving efter pizza, det var man ju tvungen att ta vara på så det blev lite bakispizza på Lacullus. Nej, nu ska jag fan göra den här jävla uppgiften!!!

Dagens låt: If You Got The Money - Jamie T


I hit the city!

Sitter och klunkar lite mjölk framför datorn och avnjuter min sista dag som Alundabo! (förhoppningsvis, kan ju inte garantera att man aldrig kommer tillbaka...) Ska snart ta bussen in till Uppsala och hämta ut nycklarna, sedan blir det föreläsning för hela slanten innan det är dags att göra sig hemmastadd på Kantorsgatan. Ska bli kul tror jag. Universitetslivet har hittils mest bestått av fest och sjukt tråkiga föreläsningar, men vi är ju än så länge bara på introduktionsstadiet så det kanske blir bättre när vi börjar gå in på the deep stuff. Värst var gårdagen då vi satt i Universitetshusets aula (typ kungliga operan liknande lokal med feta kristallkronor och takmålningar) på stört obekväma bänkar i 4 timmar, jag ritade mest i mitt block. Något som däremot är riktigt härligt är att Sofie är hemma igen! :D Har saknat min bästa telefonkompis!

Dagens låt: Hit The City - Mark LaneganRSS 2.0