When the sun is perched at it's highest peek

Jag skriver uppsats den här veckan (om skulpturer i det antika Grekland) och upphörs aldrig att förvånas över hur mycket annat som helt plötsligt känns väldigt viktigt, mycket viktigare än att skriva. Idag har jag till exempel helt allvarligt suttit och tänkt att 'det är ju synd ändå att sitta inne vid datorn en såhär fin dag, man kanske skulle gå ut?'. Som om jag någonsin skulle få för mig en sån sak om jag hade varit helt ledig?

Nu har jag iallafall skrivit i fem minuter, så jag förtjänar en paus på en halvtimme. Eller kanske ännu längre?

Dagens låt: Meet Me On The Equinox - Death Cab for Cutie

Förresten, hur kär är man inte i Jay Smith i Idol?


Takes a teen age riot to get me out of bed right now

När min bror var liten fick han för sig att han skulle äta så mycket mat att han inte skulle behöva äta på flera dagar efteråt. Han började med att äta upp all mat som blev över efter middagen, typ 3 portioner, sedan gick han in på resterna i kylskåpet och åt säkert 2 portioner till. Sedan hann han inte få i sig mer för han kräktes i diskhon. Det här brukar jag tänka på när jag är lite nere.

Dagens låt: Teen Age Riot - Sonic Youth


Here is another word that rhymes with shame!

Sitter och trummar med fingrarna i bordet och kan inte riktigt sitta still. Har under eftermiddagen beställt hem en ny mobiltelefon, visserligen behövdes det, men det var ändå en rätt spontan och ogenomtänkt handling. Det kanske blev lite för mycket kaffe ändå?


If you wouldn't mind, I would like it loose

Det är inte en bra kombination att vara förkyld och hålla i ett marsvin som blir rädd varje gång man snorar. (Vilken är den bestämda formen av rädd egentligen, ett "rätt" marsvin funkar ju liksom inte...?) Därför ska jag istället bli töntigt höstmysig och sätta mig med tända ljus, en kopp kaffe och en bok (En bön för Owen Meany ifall någon vill veta...). Det är det jag älskar med hösten, att det helt plötsligt blir något fint att sitta och ha tråkigt.

Dagens låt: Blew - Nirvana (nostalgi!)


Look for me walking just a any old way...

Sitter och knarkar min nya favoritdrog - Californication. Har egentligen inget vettigt att säga (som om jag någonsin har det?) utan vill mest bara dela med mig av dagens i särklass skönaste låt.

Dagens låt: Have Love Will Travel - The Sonics

Enjoy!


Flightless bird, grounded, bleeding or lost youDet här förtjänar Lars Ohly all cred han kan få för! Det är helt sinnessjukt att SD fick fler röster än vänstern.

Det blev ingen maskerad för mig i lördags, fick ligga hemma och vara ful istället efersom jag blev sjuk. Och som vanligt när jag blir sjuk blir jag sjukare än de som smittat mig - lite orättvist tycker jag. Har legat hemma med feber nu i tre dagar, vilket gör att det känns extra tungt att vakna upp i ett Sverige som ska styras av kapitalister och rasister. Miljöpartiet fick min röst, och det var ju kul att de gjorde ett bra val, men hade sjukt mycket hellre sett en rödgrön regering och en riksdag fri från Sverigedemokrater.

Dagens låt: Flightless Bird, Amerian Mouth - Iron & Wine


I'm playing this pantomime...Nu kanske ni tror att jag skaffat glasögon och helt plötsligt fått ny klädstil, men det är fel. (Eller ja, om man med att "jag har skaffat glasögon" menar att jag har köpt ett par fejkglasögon så stämmer det väl, men ni fattar.) Jag ska nämligen på maskerad på lördag för att fira min kära Arvid, och jag har tänkt dyka upp som Meg Griffin. Jag menar, vem vill vara snygg när man kan vara ful?

I övrigt finns väl inte mycket mer att säga, förutom att jag röstade igår och att dagens ord är triglyf-fris. Nu ska jag fortsätta kolla på Californication.

Dagens låt: Israel's Son - Silverchair (vilka tonårsminnen!)


They clash and come together!

Jag roades just av faktumet att klockan slog om till 19.00, vilket kanske säger lite om vilken nivå jag ligger på.
Har så tråkigt att jag funderar på att göra mig ett baconljus.

Dagens låt: Radioactive - Kings Of Leon


While our blood's still young...För några år sedan såg jag ut så här. Min framtidsvision var att jag skulle ha fyrkantiga bröst och jobba på Kungliga Operan som stol. Till jobbet skulle jag åka häst och vagn, och på somrararna skulle jag segla på de sju haven som pirat. Innan det ville jag åka till Staterna och frälsa det amerikanska folket med heligt vatten from the muddy banks of the Wishkah. Vad hände med de drömmarna?

Dagens låt: Sweet Disposition - The Temper TrapRSS 2.0