Could it tremble stars from moonlit skies?

Idag fyller Fia år, och därför ska vi ha en Halloweenfest i hennes ära ikväll. Sitter just nu och funderar på att göra en pumpa... Frågade henne vem hon tyckte var läskigast, och svaret blev självklart Voldemort (att jag inte kom på det själv?). Så nu skissar jag på lite Voldemort-stenciler. Lovar att lägga upp bildresultat ifall det blir någon bra pumpa! :)

Dagens låt: Death - White Lies


Where is my mind?

Idag blev det en spontan-utgång med kursare. Det var trevligt, men det har också resulterat i att jag är lite småfull. Bajs. Har tillochmed köpt en Fanta till imorgon, i förebyggande syfte.
Zingo är inte samma sak som Fanta.

Dagens låt: Where Is My Mind - Pixies


Fool enough to almost be it

Seriöst, att supa framför TV:n är sjukt underskattat! Och inte alls patetiskt.


Cool enough to not quite see itDet här gjorde min dag!

Jag och Fia ville verkligen gå ut idag och försökte dra ihop en förfest. Tyvärr hade vi inte så stor framgång med det företaget, men ut ska vi ändå! Även om det betyder att vi får sitta själva och supa framför Idol innan. Funderar på att göra en dryckeslek av det hela och ta en shot så fort Jihde gör en high-five. Ellen när Andreas konstlar fram någon sjukligt långsökt liknelse...

Dagens låt: Mayonaise - Smashing Pumpkins


Everything around's breaking down my chaosMina bilder jag beställt kom hem idag, så nu har anslagstavlan på mitt rum blivit lite finare. Är rätt nöjd faktiskt. Dessutom har kakeldekoren som jag och Fia köpte för ett halvår sedan kommit upp i köket (äntligen), så det känns ganska fint hemma nu! :) Nu ska det bakas piroger.Dagens låt: Chaos - Mutemath


Sitting on a cloud up in my tree lately

Idag har jag och Sussi kommit på det perfekta tidsfördrivet för våra tvåtimmarsluncher (som annras brukar gå rätt segt) - origami! Som de tvåtusentalsmänniskor vi är använde vi mobilen för att googla fram instruktioner, och vi lyckades få till både en samurajhatt och en elefant. För övrigt försöker jag att lansera min svordom fy fitta. Det är rätt svårt när andra uttryck som helvete och fy fan ligger närmre till hands, men jag jobbar på det!

Dagens låt: Roscoe - Johnossi


Thinking 'bout a better day, when you had it in your bones

Facebook är jävla skit egentligen. Det här med att sitta och kolla på vad alla andra gör medan man själv sitter och har tråkigt och känner sig lite allmänt stuck är faktiskt ganska deprimerande.

This could be the end

Dagens andra låt: The End - Kings Of Leon

In the moonlight I throw him down

Har fruktansvärt ont i halsen idag, tur att Kings of Leons nya album har släppts så att jag har något att roa mig med.

Dagens låt: Pickup Truck - Kings Of Leon

I got fluids in my brainIgår var jag på Johnossis grymma spelning på Katalin. Spelningen blev ännu grymmare när jag fick spela lite på Johns gitarr, krama honom och känna lukten av hans svett. Svettlukten stannade dessutom kvar på mig en stund vilket jag tyckte var grymt coolt. Sedan blev det  kareoke... Fett kul kväll, men idag mår jag som jag förtjänar.

Bakiskur á la Family Guy och Fanta.

Dagens låt: Party With My Pain - Johnossi


Take me by the hand and tell me you would take me anywhereHar suttit i två dagar och kollat igenom och redigerat bilder, och igår beställde jag hem framkallaningar, så nu ska det fan bli ett collage på väggen här hemma! :) Problemet är bara att man blev jävligt ressugen när man såg alla de här bilderna...

Dagens låt: Take Me Anywhere - Tegan & Sara


Come down and waste away with me, down with meHar plöjt igenom hela höst och vintersäsongen i rekordfart i helgen, på lördagen var jag ute och plockade svamp med familjen, fikade därefter hos farmor och fick med mig massa äpplen hem. På söndagen åkte jag med Fia och Sofie på julmarknad, så nu har jag bunkrat upp med både kantareller, höstäpplen, saffransglögg och pepparkaksfudge. Mysigt! :)

Dagens låt: Everlong - Foo Fighters (som för övrigt är typ hela livets låt... :P)


I'll shine up the old brown shoes, put on a brand new skirt

Idag såg jag och Sussi en kändis på stan. Vem bryr sig om att Milleniumfilmen spelas in i Uppsala just nu och att vi kunde ha stött på Daniel Craig - Johan Wahlström är så mycket coolare!

Dagens önskan: Att kunna arabiska.

Dagens låt: I Want You To Want Me - Damhnait Doyle


I'm satisfied to sit here working all day longNote to self: Om några år när folk inte längre minns den här reklamen ska jag också sätta upp affischer på mig och mina vänner för att livet ska bli lite mer förmånligt.

Dagens låt: That's The Way - Led Zeppelin


I frowned at the crumbs of a crust of bread.

Varför bara plugga när man kan kolla på film samtidigt och typ inte plugga alls?

Dagens låt: Jumpin' Jack Flash - Rolling Stones


The world is a vampire sent to drain

Idag känner jag mig helt värdelös. Känns ju rätt sugigt, men man måste väl ha sånna dagar också antar jag, även fast jag kanske tycker att jag har fått uppleva min beskärda del... Fuck.

Dagens låt: Bullet With Butterfly Wings - Smashing Pumpkins RSS 2.0