Dead bull with the life from the low

Nu har jag ledsnat på att vara sjuk och bestämt mig för att sluta med det, så jag var ut och käkade med lite vänner igår. Mycket trevligt, men det fick mig också att inse att jag är dålig på att vara tjej. När man umgås med tjejkompisar man sällan träffar och samtalsämnena förändras, och jargongen blir annorlunda blir jag helt stum. Vad säger man när man pratar om förlovningar och bröllopsmässor och utseendet på manliga modeller? Man lägger in ironiska kommentarer och hoppas på att folk iallafall tycker att man är lite rolig, fast det går sällan hem har jag märkt...

Har förresten kommit på varför det är så äckligt med hostmedicin. Läste i innehållsförteckningen att smaksättningsämnena har smak av blodapelsin och pepparmint. HALLÅ?! Alla som någon gång har borstat tänderna precis efter att ha ätit apelsin vet ju att det smakar FAN!

Min nya kärlek! <3Dagens låt: You Think I Ain't Worth A Dollar, But I Feel Like A Millionaire - Queens Of The Stone Age


I'm alone and I'm an easy target

Rättelse: Det är inte kul att vara sjuk. Jag är helt ensam och är inne på säsong 3 av Always Sunny, vilket börjar kännas lite sorgligt.

Funderade nyss på om jag skulle facerapa mig själv. SÅ TRÅKIGT HAR JAG!

Dagens låt: Alone + Easy Target - Foo Fighters


I'm feeling so sick, on the bathroom floor

Det är kul att vara sjuk. Har kollat på alla säsonger av It's Always Sunny In Philadelphia. Nu känns det lite tomt, så jag tror att jag ska börja om igen...

Jag har fortfarande inte tvättat.

Dagens låt: Lightning Song - Queens Of The Stone Age


A locked up-self in a sallow bed...

Jag är sjuk igen. Igår hade jag 39,5 graders feber hela dagen, trots att jag tog så många alvedon man får ta. Idag är febern inte lika hög, däremot håller jag just nu på att överdosera min hostmedicin. Tror att jag aldrig har hostat så här mycket i hela mitt liv, kan knappt andas och håller på att kräkas. Visst är det kul att läsa om folk som klagar på att de är sjuka? Nu ska jag fortsätta kolla på It's Always Sunny In Philadelphia.

Dagens låt: Roscoe - Johnossi


We kill what we build, because we own the sky

Haha, det visade sig att jag tydligen var VIP och kunde beställa förköpsbiljetter till Foo Fighters, så jag har redan köpt dem! Det är bara vanliga människor som behöver vänta till på onsdag.

Dagens låt: We Own The Sky - M83


The morning hunts you down

Återhämtar mig från gårdagens utgång, och rensar bort resterna av pepparkakshusmassakern som ägde rum på förfesten här hemma. Känner mig dålig eftersom jag fortfarande inte har tvättat... Men idag måste det bli av! Ska nämligen både till skolan och jobbet imorgon, och då kan det vara bra att ha kläder på sig har jag förstått. Men först ska jag nog testa mina nya TV-spel, och lyssna på White Lies nya skiva som jag fick hem igår. Man får ju inte bli för effektiv liksom.

Dagens låt: Strangers - White Lies


I'll take a bruise, I know you're worth it!Alarm är ställt och kommer ringa den 26:e januari kl 08:45, för klockan 9 släpps biljetterna till Foo Fighters konsert i Stockholm! Och jag ska gå!!! Och som om det inte vore nog så är Biffy Clyro och Band Of Horses förband. Helt jävla awesome!

Dagens låt: Many Of Horror - Biffy Clyro


To know me as hardly golden, is to know me all wrong

Tänkte att jag skulle tvätta idag... men nää.

Dagens låt: The Funeral - Band Of Horses


Bleeding all around, yeah

Nu är jag hemma igen, skönt, och lite tråkigt. Sista dagen var vi på marknad, och som vanligt blev man anfallen av väskförsäljare. En letade seriöst upp mig, långt efter att jag passerat hans stånd (haha) och sa: I love you so much!". Men jag köpte ingen väska för det.

Nu är man istället hemma i kylan, och Konstvetenskap B har börjat...

Dagens låt: Don't Save Us From The Flames - M83


Leaves are fallin' all around, time I was on my way

Igår såg jag späckhuggare. Och mycket mer fisk än jag skulle ha önskat. Slogs också, som så många gånger förut, av impulsen att vilja slå människor som går långsamt på käften. Speciellt tanter. I övrigt är det varmt och soligt och allt sånt, och jag och min bror roar oss med att leka bajsleken. Ni vet den där man ska byta ut ett ord ur en filmtitel mot bajs. Här är några av våra bästa:

I bajset på John Malchovic
I bajset lyser stjärnorna
I rymden finns inget bajs
Mannen som kunde bajsa med hästar

Dagens låt: Ramble On - Led Zeppelin


Breathe out, so I can breathe you in, hold you inNu är jag framme och sitter vid poolbaren och dricker lite Piña Colada och San Fransisco, känns rätt najs faktiskt. Dessutom serveras det obegränsat antal apelsiner både till frukost och lunch, I'm in heaven!

Dagens låt: Everlong -  Foo Fighters


There's a match now let me light it

Alltså, hur smart är inte jag? Har lite svårt att sova, så jag slökollade lite på På Spåret nyss, och kammade hem hela 32 poäng!!! En poäng mer än de som vann! Jag är verkligen bäst.

Don't forget me, I can't hide it
There's a match now let me light it


I'm the blood stain, on your shirt sleeveÄlskade Björnen-Örnen!

Nu är jag alltså hemma i Uppsala igen, och har några mindre trevliga dygn bakom mig... Sista natten i Björnen-Örnen blev jag sjuk och har sedan dess haft en kroppstemperatur på 39 grader celsius. Inte så kul när man måste åka tåg, packa en ny väska och lämna in en tenta! Men nu mår jag bättre, tentan är inlämnad och klar och klockan är ställd på 03.30, för imorgon blir det Teneriffa!!! :D

Skulle kunna döda för en apelsin just nu! Och så saknar jag Åre...

Dagens låt: Don't Forget Me - Red Hot Chili PeppersJohn Frusciantes gitarr = det knullar i själen!


Saw death on a sunny snow

Det här är bland det finaste.

Så har det varit nyårsafton, vi befann oss i den fetaste stugan ever och åt den grymmaste femrättersmiddagen! När man har en kock och en sommelier i sällskapet blir det ganska jävla gott ... and then we raised more hell than Hellraiser, så är det först nu jag börjar känna mig levande igen.

Dagens låt: For Emma - Bon IverRSS 2.0