We are magnificent machineries of joy.

Ny förebild i livet:
 
 
Dagens låt: Machineries of Joy - British Sea Power

Elevate me higher, please.

Igår lovade jag er en uppdatering om min mun, och sedan dess har många hört av sig och varit nyfikna. Nej, nu ljög jag. Ganska exakt ingen har hört av sig. Men jag försutsätter ändå att ett extremt stort intresse finns i denna fråga, och därför kommer nu en komplett lista på alla de sätt jag skadat min mun de senaste tre dagarna:
 
- Skar upp mungipan på en sked när jag skulle käka gröt.
 
- Skulle sno en köttbulle av min bror när han inte såg på, plockade en ur stekpannan, och blev straffad direkt i form av brännskada av ungefär tredje graden på tungan.
 
- Vaknade mitt i natten av att jag bet hål på min egen tunga. Ja, detta tycker jag själv är så märkligt att det kanske tål att upprepas: Jag smällde alltså igen min käke med sådan kraft att jag BET HÅL PÅ TUNGAN. I sömnen.
 
 
 
Dagens låt: Monsters of Sunderland - British Sea Power

The secret is still there.

Okej, jag ska erkänna att jag försummat denna del av internet den senaste tiden, mycket pga min Årliga Romatiserade Höstdepression.
 
 
Detta brukar, förutom ovantsående symptom, innebära att min kärleksrelation till kaffe intensifieras, samt att jag flyr verkligheten genom någon form av populärkultur. Denna gång har jag uppslukats totalt av den nyligen avslutatde serien Fringe.
 
2 minuter in i pilotavsnittet hände nämligen något som fick mig att förstå att jag hittat något av det bästa TV har att erbjuda - passagerarna på ett flygplan började SMÄLTA, och en kille TAPPADE HAKAN. Bokstavligt.
 
 
Och efter det blev det om möjligt ännu bättre! Märkliga LSD-trippar. En kvinnlig FBI-agent som sparkar galet mycket röv. Konspirationsteorier. En kvinna med robotarm. En galen vetenskapsman. En ko. Och kanske bäst av allt: Joshua Jackson (Mighty Ducks, Dawson's Creek) i skäggstubb. Det KAN hända att jag stundtals sitter ungefär såhär i soffan:
 
 
 
 
 
 
Eh, okej, avbryter innan det här blir alltför obehagligt.
 
 
Nä, nu hinner jag inte mer, har ju fortfarande två säsonger kvar. Återkommer förhoppningsvis inom en snar framtid, eventuellt med uppdatering om min mun. (Ja, ni läste rätt - min mun.)
 
Dagens låt: The Secret Is Still There - We Are The Storm


RSS 2.0