That community service was the best job he ever had.

Förra helgen gjorde Bill Hader sitt sista avsnitt av Saturday Night Live, och detta är naturligtvis något vi måste bearbeta tillsammans. Denne man har gjort mycket för mänskligheten - han har inte bara dansat tillsammans med Tom Cruise i Tropic Thunder, han har också gjort den absolut bästa SNL-karaktären någonsin: Stefon, den excentriske New York-korrespondenten som inför storhelger tipsar om stadens hetaste klubbar, och har en crush på nyhetsankaret Seth Meyers. Nu följer en (eventuellt lite för lång) kärleksförklaring till Stefon, med en massa Youtube-klipp av varierande kvalitet (damn you NBC!), för jag BEHÖVER det.
 
 
Karaktären gjorde sitt första framträdande 2008, då som manusförfattande bror till Ben Affleck i en sketch där de  pitchade deras nya filmidé för filmbolaget. Snart övergick han till att bli en återkommande besökare i programdelen Weekend Update, där han förväntas ge tips om familjevänliga sevärdheter, men istället räknar upp nattklubbar som mest liknar ett "coked-up gay Candyland", ofta med inslag av dvärgar.
 
 
Under de fem år Bill Hader har gjort karaktären har han aldrig lyckats genomföra en hel sketch utan att börja skratta, mycket på grund av att författarna gillar att lägga in nya skämt i manuskorten för att få honom off balance. Och det är lika roligt varje gång.
 
 
Tillåt oss därför att titta på Stefons (förmodligen) sista medverkande i SNL med stort vemod, men också med stor glädje pga (spoiler!) extremt lyckligt slut.
 
 
Jag har bara fem ord att säga: YES, YES, YES, YES, YES! Sötaste paret någonsin. (Okej, nu blev det åtta.)
 
Dagens låt: The City - The 1975

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0