Something lost and nothing gained.

Idag har jag nog slagit personligt rekord i dålig pluggdisciplin. Jag har gjort ungefär allt annat än att skriva på min hemtenta: gått ut med soporna, gått och handlat, läst ut A Game of Thrones, börjat på A Clash of Kings, kollat på videon till Baby Got Back och provsmakat min (på Ålandsbåten inköpta) glögg. Efter det sistnämnda blev jag dessutom lite snurrig i huvudet, och om möjligt ännu mer ofokuserad. Tentan ska in imorgon och jag är ungefär 14000 tecken kort. Nog för att jag brukar vara ute i sista minuten, men det här känns som att det kan vara gången då jag faktiskt inte lyckas. Det känns ungefär såhär hopplöst:
 
 
PS. Om någon av mina eventuella stalkers uppmärksammat dubbelnaturen i min Spotify-aktivitet idag kan jag upplysa er om att det är viktigt med struktur och tydliga gränser mellan plugg och fritid. Därför har jag under pauser lyssnat på metalcore, och på klassisk musik när jag "skrivit". Det har mest blivit metalcore.
 
PPS. Om någon mot förmodan skulle vara intresserad av vilken musik jag lyssnar på när jag lyssnar på klassiskt kan jag dela med mig av denna spelningslista. Jag kallar den för When you desperately need to be smart, för det är precis då man behöver den. Den funkar rätt bra, förutom att jag börjar gråta varje gång Sagan om ringen temat spelas.
 
Dagens låt: Tender Abuse - Converge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0