Slicing up eyeballs!

Oj, här hade jag rydligen inte skrivit på sjukt länge! Det är för att jag har gjort det här istället:Nollning och sånt kul. Livet som student (läs: alkoholist) är i full gång igen, och Konstvetenskap har hittils varit över alla förväntingar. Bara en sån sak som att läraren uppmanar till att googla saker istället för att köpa böcker känns fett soft. Nu ska jag dega lite i soffan efter en vecka av festande, för imorgon är det bara att gå på't igen!

Dagens låt: Debaser - Pixies


As simple as a kettle, steady as a rock!

Batman, A Beautiful Mind eller Star Wars? Det är frågan...

Dagens låt: One Of These Things First - Nick Drake


If the trees will bloom the wind can blow

I fredags var jag på inflyttningsfest i Stockholm. Det var mycket trevligt. Innan själva festen skulle jag möta Sofie på stan, och när jag klev av tåget fick jag instruktionen att gå till H&M-korsningen. "Det ska nog inte bli några problem" tänkte jag och började gå. Ni måste förstå att jag, som inte bara har världens sämsta lokalsinne utan dessutom spenderar alltför lite tid i Stockholm, kände mig ganska streetsmart när jag gick där alldeless själv på huvudstadens gator utan att vara helt vilse. Tydligen måste jag ha utsrålat detta även till min omgivning för jag hade inte ens hunnit över vägen innan en tjej frågar mig hur man kommer till Sergels Torg. Och där sprack illusionen av att jag var Någon Som Hittade. Jag hittade faktiskt både till Sergels Torg och till H&M-korsningen helt utan problem, visade det sig lite senare, men det visste jag ju inte då. Efter inflyttningsfesten kan jag också stoltsera med att jag nu hittar till Norr Mälastrand också!

Dagens låt: Without You - Silverchair


The door slammed loud

Nyss stängde Fia dörren efter sig och gav sig iväg för att försörja sig. Kvar sitter jag, lat och fattig, men ganska lycklig ändå så man ska inte klaga. Dagarna spenderas nuförtiden mest med att betala räkningar, ringa till TV-bolag och doktorer och sånt där tråkigt men nödvändigt. Och Family Guy. Snart är det höst! :)

Dagens låt: Mykonos - Fleet Foxes


Black hole sun, won't you come, and wash away the rain?Ungefär såhär såg Uppsalas himmel ut inatt. Det blixtrade och regnade helt sjukt mycket, mysigt kanske man skulle kunnat tycka... om man hade varit inomhus!!! Istället valde jag och Fia just denna natt att bli utelåsta på. Och inte bara från vår lägenhet, den dörrjäveln stod olåst medan vi stod och bankade på dörren in till trapphuset! Järnspikar sa jag då. Inte. Men tro mig, ni vill inte veta vad jag faktiskt sa.

Det hela gick till så att vi skulle gå ut för att Fia ville få lungcancer, och som vanligt tog vi ingen nyckel eftersom att dörren till vårt trapphus inte varit låst en enda gång sedan vi flyttat in. Eftersom att det regnade stod jag och tryckte under taket och lutade mig mot dörren då jag hörde ett litet klickande ljud. När vi sdean skulle gå in var dörren låst. Här inser vi också att ingen har någon mobil. Helt freakin' awesome.

Long story short, vi blev sjukt blöta, men efter 45 minuter (som kändes som en evighet), då vi fick prova på känslan av att vara hemlös, hittade vi en snäll granne som lånade oss sin mobil så vi kunde ringa Sussi. Sussi lät oss sova hos henne, och därför älskar jag henne. Vill ni förresten veta vad det kostar att få ens hyresvärd att komma och låsa upp dörren? 1600 jävla spänn!!!

Dagens låt: Black Hole Sun - Soundgarden


I am not your carpet ride, I am the sky!Jobbveckorna är över och jag har återgått till mitt normala liv, så nu sitter jag i soffan och känner mig härligt bakfull och blåslagen efter gårdagens firande av att Jonathan fyllde 20. För tredje året i rad. En stuga i Åre på 3 våningar, 300 kvm, 8 sovrum, och med en fet jacuzzi är bokad till nyårsveckan, och efter det blir det eventuellt ett kärt återbesök på Tenneriffa. Med andra ord - livet leker för fan!

Dagens låt: I Am The Highway - AudioslaveRSS 2.0