Never got cold wearing nothing in the snow


Inte okej.

Igår var det första advent, men jag låg mest och kollade på Family Guy och drack Fanta (ni borde veta vad det betyder vid det här laget) så det blev inget skrivande här direkt. Jag lyckades iallafall pallra mig upp och tända ett ljus - en mycket viktig grej för mig. Det är nämligen oerhört viktigt att ljusen brinner ner till en viss längd så att de sedan bildar en perfekt lutning. Alltså inte som på bilden här ovanför. Härom natten drömde jag en mardröm om att Fia hade tänt tre ljus i adventsljusstaken fast det inte ens var första advent än. Redan det var ju hemskt, men det var verkligen inte det värsta, hon hade nämligen tänt dem i fel ordning också! Jag blev så arg att jag grät.

Dagens låt: Caring Is Creepy - The Shins


You better look out for love!

Idag har jag haft en oerhört produktiv dag:

1. ätit apelsiner
2. handlat apelsiner
3 ätit apelsiner

Tur att jag ska julbaka med Sofie ikväll så att jag får något att göra.

Dagens låt: Wake Up - Arcade Fire

Det är samma låt som igår, men den går liksom på repeat här hemma... tillsammans med Bon Iver, The National, Fleet Foxes, The Shins och Stars.
Bara så ni vet.


Somethin' filled up my heart with nothin'

Ibland hittar man underliga saker i sin iPod, till exempel "Starke Arvid" med Ola, Frukt och Flingor:

Starke Arvid han kan lyfta tåg och bil
Han kan springa över flera 100 mil
Starke Arvid han är inte längre svag
Han kan snart ta guld i en olympiad

Dagens låt: Wake Up - Arcade Fire


And all in all a waste of a living...

Ikväll ska jag se Oskar Linnros, inte för att jag gillar honom speciellt mycket, utan för att det är vad vi gav Fia i födelsedagspresent. Men det är ju alltid kul med konsert liksom! Och efter flera dagars datorspelande uppskattar jag faktiskt bara faktumet att jag ska gå utanför dörren... Det känns inte speciellt stabilt att gå utanför sovrummet och äta sitt första mål mat kl. 4 på eftermiddagen (och då av den enda anledningen att spelet krashade). Så nu ska jag ut och spendera pengar jag inte har på alkohol jag inte behöver! :D

Dagens låt: No Money - Kings of Leon


I won't live long, and I'm full of rot

Ville verkligen gå ut denna lördagkväll, men det enda erbjudantet jag fick var att komma in till Stockholm och gå på Gayklubb. Det hade ju varit fett najs, om man hade haft lite mer pengar. Så nu sitter jag istället i min ensamhet och äter havregrynsgröt framför Harry Potter och De vises sten. Sorgligt.

Dagens låt: Touch Me I'm Sick - Mudhoney


Got no memory of ever being made

Det bästa med vintern är helt klart apelsinerna. Apelsiner är typ världens godaste frukt, typ det godaste som går att äta, och på vintern är de som allra godast! Har precis smällt i mig tre stycken på rad och önskar att jag hade köpt flera...

Dagens låt: Light It Up - Blood Red Shoes


I wanna wear the skin of a magazine baby.Imorgon ska jag gå på premiären av Harry Potter and the Deathly Hallows del 1. Och ja, jag är en tönt. Dessutom är min tenta inlämnad, och jag börjar äntligen bli frisk, så nu firar jag med att kolla på Chuck.

Har förresten kommit på en skrämmande sak. Jag har en tvångstanke om att alltid ha volymen på jämna nummer, när det gäller TV:n, Mp3-spelaren, bilstereon, alltid! Det kan skapa lite problem när man är hemma hos någon annan och volymen hamnar på ett ojämt nummer, för då måste jag alltid be dem höja eller sänka ett snäpp till. Iallafall, den skrämmande tanken som nu har slagit mig är att när jag slår på en TV vet jag ju inte vilken siffra volymen ligger på. Jag måste alltså börja med att alltid kolla ljudnivån om någon annan kan ha använt TV:n före mig. Fan vad jobbigt.

Dagens låt: Trash Flavored Trash - Blood Brothers


The end of laughter and soft lies

Kille på bussen: "Ibland får jag fobi för trånga utrymmen, så nu kan jag aldrig ligga med en tjej!"


This is the end, beautiful friend

Nu börjar jag seriöst fundera på om jag är en av de ytterst få människor som får körtelfeber två gånger i sitt liv. Efter en vecka har jag fortfarande inte blivit frisk, i morse kom febern tillbaka och min hals har börjat svullna upp och gör ont på samma sätt som när jag hade körtelfeber. Skulle kännas fett skönt om så inte var fallet, för jag vet vad som väntar: Frukansvärda halsmsärtor som gör att man blir tvungen att svälja något bedövningsmedel, som används vid avmaskning av hundar, för att kunna svälja överhuvudtaget. Trots bedövningsmedlet kan man fortfarande inte äta något annat än mosad banan och silad soppa (bitarna i soppan är för stora), försöker man sig på att äta limpa doppad i soppa hostar man blod. Dessutom har man skithög feber dygnet runt i ungefär fyra veckor. Som om det inte vore nog känner man sig trött i flera månader efterråt, så pass mycket att läkaren säger att som följd av sjukdomen har man hamnat i en depressiv period.

Fy fitta, jag vill bli frisk NU!

Dagens låt: The End - The Doors


All I ever wanted was your lifeNu när jag har legat med halsont och feber i några dagar tänkte jag att det kunde passa att kolla lite på bilder från vår Halloweenfest, så nu (mer än en vecka efterråt) kommer äntligen lite bilder på några av de fina pojkar och flickor som var där. Och min Voldemortpumpa.

Dagens låt: Dosed - Red Hot Chili Peppers


You'd better run run, run run to me

Det blev inte mycket till utekväll igår iallafall, en öl på Williams och sedan gick vi hem. Kanske lika bra, för sedan låg jag och feberfrossade hela natten, så nu är jag sjuk. Igen. Då kan man behöva muntra upp sig lite med sånt här:Dagens låt: I Found A Reason - Cat Power


We get these pills to swallow...

Jag och Niklas singlade slant om huruvida vi skulle gå ut eller inte. The coin has spoken - out it is!

Dagens låt: No One Knows - Queens Of The Stone Age


Into that secret place where no one dares to go...

Remember, remember the 5th of November
The Gunpowder Treason and Plot
I know of no reason
Why the Gunpowder Treason
Should ever be forgot

Idag ska jag, precis som jag gör varje år den 5:e november, kolla på en av mina favoritfilmer V för Vendetta. Ni som undrar hur min Voldemortpumpa blev ska snart också få se bildbevis, har bara varit för lat för att föra över festbilderna från kameran....

Dagens låt: The King Of Carrot Flowers Part One - Neutral Milk Hotel


There's a lack of color hereSatt och ritade lite igår kväll, rosor kändes väl inte riktigt som världens roligaste motiv, men det här är min 80 årspresent till min mormor, så det är väl inte jag som ska älska motivet... Ska fira henne idag, hoppas hon blir glad! :)

Dagens låt: A Lack Of Color - Death Cab For CutieRSS 2.0