Alright, don't worry even if things end up a bit too heavy. We'll float on, alright.Har precis ökat mina chanser för att få hudcancer, men vad fan. Det är ju bara sommar en gång om året liksom.

Note to self: Att tänka att man ska leva lite on the edge och skita i solkräm när man solar, bara för att man ändå aldrig brukar bränna sig, kan få konsekvenser.

Dagens låt: Float On - Modest Mouse

Hur glad är man förresten inte nu när både True Blood och Weeds har börjat?


I was always caged and now I'm free.

Har haft en stressig vecka, har hunnit med att både jobba, gå på Foo Fighters och fira midsommar. Tyvärr har bloggandet blivit lidande, men vem har tid med sånt när man kan ha kul istället? Foo Fighters var helt underbara, precis som sist. <3 Midsommaraftonen var också grym, klarade mig med alla tänderna i behåll den här gången, men det betyder inte att det inte var något drag! Nu blir det pizza och Star Wars.

Dagens låt: Monkey Wrench - Foo Fighters


Aries or treasons all renew.

Dåligt bloggande den senaste tiden, men det har sin förklaring. Jag har nämligen firat min nyblivna frihet (klar med plugget alltså) med att bo i sommarstugan några dagar. Folk verkar tycka att jag är konstig som åker dit själv och vågar sova ensam mitt i skogen, men förutom myggsvärmen på dass är det där mitt paradis på jorden. Jag har tagit min första simtur i sjön, kollat på massa Weeds, börjat jobba på brännan, läst Haruki Murakami och spelat ut Portal. Vem behöver sällskap då?

Dagens låt: Big Me - Foo FightersRSS 2.0